Мелания Тръмп представи своите мемоари: Моята гледна точка - истината

Книгата е озаглавена "Мелания"

07.09.2024 | 14:05 Редактор:

Бившата първа дама Мелания Тръмп, която се надява отново да влезе в Белия дом, представи своите мемоари. Книгата е озаглавена просто "Мелания" и в нея тя споделя "въздействаща и вдъхновяваща история на жена, която сама е проправила пътя си и е достигнала личностно съвършенство".

"Да напиша тези мемоари беше дълбоко и много лично преживяване за мен. Като човек, който често е бил обект на обществен контрол и невярно представяне, чувствам отговорност да изясня фактите. Вярвам, че е важно да споделя моята гледна точка, истината", сподели тя.

Ще има и колекционерско издание

И без този анонс, 54-годишната Мелания е достатъчно енигматична. Родена в Словения, тя е първата в Белия дом, чийто майчин език не е английският. 24 години по-млада е от съпруга си Доналд Тръмп е и е третата му съпруга. Но е първата жена на американски президент, която е позирала гола за списание.

"Аз съм имигрант, но нека ви кажа - никой не цени американските ценности и свободата повече от мен. Веднъж, като независима жена, но и и като човек, който е избрал да живее в Америка", допълни Мелтания Тръмп.

Очаква се мемоарът да излезе и в колекционерско издание от 256 страници на цена от 150 долара, с ексклузивен подпис на авторката. Иначе цената на книгата ще бъде 40 долара.

Вижте повече в репортажа на Кристина Цветкова.

Снимка: БГНЕС