Меган Маркъл призна: Исках да сложа край на живота си

Тя бе откровена, че никога не би искала някой друг да се чувства

05.08.2024 | 12:54 Редактор: Искра Ангелова
Шокиращи откровения от Меган Маркъл.

През 2021 година Меган Маркъл е обмисляла самоубийство заради бруталния тормоз в социалните мрежи. Това разкри самата тя по време на интервюто си с Хари, излъчено по CBS Sunday Morning. В него тя обсъди новата програма на фондация Archewell - The Parents Network за подкрепа родители, чиито деца са били повлияни от травми, свързани с използването на социални медии. По този повод водещата попита Меган за думите ѝ през март 2021 г. в разговор с Опра Уинфри, че "просто не иска повече да е жива".

"Това е свързано с тормоза и злоупотребата, които изпитвах в социалните медии и онлайн", сподели още тя и сподели, че познава разликата между нейния опит и този на децата, засегнати от токсични ситуации в интернет.

"Когато сте преминали през някакво ниво на болка или травма, вярвам, че част от нашето лечебно пътуване - със сигурност част от моето - и това е способността да бъдем открити", обясни Меган, цитирана от "Фокус". След което допълни, че никога не би искала някой друг да се чувства така и някой друг да прави такива планове. Както и че никога не би искала останалите да не вярват на този човек.

"Ако изказването на това, което съм преодоляла, ще спаси някого или ще насърчи някого в живота му, искрено да го провери, а не да разчита на външния вид, всичко ще е наред. Тогава си заслужава, ще понеса удар за това", обясни още тя.

Снимка: БГНЕС