Камала Харис има план как да победи Доналд Тръмп на изборите в САЩ

Вицепрезидентът обави началото на кампания "Републиканци за Харис"

04.08.2024 | 22:10 Редактор: Тодор Петров
Камала Харис се прицели в републиканците.

Кандидатът за президент на САЩ Камала Харис обяви началото на кампания "Републиканци за Харис" в опит да привлече републикански гласоподаватели, отблъснати от републиканския кандидат на президентските избори Доналд Тръмп, предаде Асошиейтед прес.

Тази програма ще бъде кампания в кампанията, според щаба на Харис. Тя ще използва авторитета на известни републиканци, които да активират своите мрежи и да поставят ударението върху редови избиратели, които са подкрепяли на първичните избори на републиканците Ники Хейли.

"Републиканци за Харис" ще стартира идната седмица с прояви в щатите Аризона, Северна Каролина и Пенсилвания. Републиканци, подкрепящи Харис, ще бъдат на предизборни митинги заедно с нея и нейния подгласник, който предстои да бъде определен. 

Щабът на вицепрезидента Харис се опитва да създаде условия, предразполагащи републикански гласоподаватели да гласуват за нея. Ще се разчита главно на контакти между републиканци, които да убеждават съпартийци, предаде БТА.

Снимка: БГНЕС


1
0 rate up comment rate down comment 0
ELENA90
преди 1 час
В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет. Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93@ gmail.com Сигнализирай за неуместен коментар