fallback

Адвокатът на Джъстин Тимбърлейк: Той не е шофирал в нетрезво състояние

Певецът казал на полицията, че е "изпил едно мартини"

30.07.2024 | 15:44 Автор: Деси Николова

В петък се проведе изслушване по делото на Джъстин Тимбърлейк, обвинен в шофиране в нетрезво състояние, на което адвокатът на певеца оспори ареста му през юни.

"Най-важният факт, който трябва да се знае за този случай, е, че Джъстин не е бил в нетрезво състояние и не е трябвало да бъде арестуван за шофиране в нетрезво състояние", се казва в изявлението на Едуард Бърк, адвокат на Тимбърлейк.

"Полицията е допуснала редица много съществени грешки в този случай", смята той.

"Джъстин уважава правоприлагащите органи и много важната работа, която те вършат. Той сътрудничи на полицейските служители през цялото време и се отнася към тях с уважението, което заслужават. Той уважава и целия съдебен процес, включително окръжния прокурор и съдията, които бяха в съда днес" продължава Бърк, цитиран от CNN.

Певецът беше арестуван в Саг Харбър, Ню Йорк, миналия месец. В момента той е на турне за последния си албум Everything I Thought It Was и не присъства на изслушването.

Според полицията певецът е бил забелязан да шофира BMW от 2025 г. в ранните сутрешни часове и е "управлявал автомобила си в нетрезво състояние". Твърди се, че не е спрял на знак "Стоп" и също така не е поддържал лентата си на движение, се казва в изявление на полицията в Саг Харбър.

След като офицер инициирал спиране на движението, Тимбърлейк казал на полицията, че е "изпил едно мартини и последвал приятелите си до вкъщи", според съдебните документи.

Четете повече в tialoto.bg

Снимка: БГНЕС

fallback
Още от Свят
fallback