fallback

Инцидент прати едно от децата на Анджелина Джоли и Брад Пит в болница

Лекарите се страхували, че има мозъчен кръвоизлив

30.07.2024 | 15:23 Автор: Деси Николова

Синът на Анджелина Джоли и Брад Пит, Пакс Джоли-Пит, пострада в автомобилна катастрофа и бе спешно хоспитализиран. Според американските медии, Пакс е карал електрическия си мотоциклет, когато се е сблъскал с автомобил в Лос Анджелис. Той не е носел каска по време на инцидента и се е оплакал от главоболие.

Както полицията съобщи за TMZ, инцидентът е станал на кръстовището на две изключително натоварени улици. Пакс се е ударил в пикап, спрял на светофар. Шофьорът на колата веднага слязъл от превозното средство, за да види какво се е случило, а скоро на мястото на инцидента пристигнали екипи на полицията и Спешна помощ.

Свидетели съобщават, че Пакс се е оплакал от болки в бедрото и наранявания на главата, за които е бил откаран по спешност в болницата. Лекарите се страхували, че има мозъчен кръвоизлив, но синът на известна холивудска двойка вече е стабилен, информира "Труд".

Пакс е четвъртото от шестте деца на Брад и Анджелина. Медиите съобщават, че напоследък той е бил забелязан да обикаля с електрическия си мотоциклет без каска.

Снимка: БГНЕС

fallback
Още от Свят
fallback