Жертва и ранени след стрелба в парк в Рочестър, Ню Йорк

По време на стрелбата в района е имало парти

29.07.2024 | 08:20 Редактор: Тодор Петров
Масова стрелба в парк в САЩ.

Младеж на около 20 години загина, а най-малко шестима други бяха ранени след масова стрелба в парк в северната част на щата Ню Йорк, САЩ.

Полицията в Рочестър каза, че е реагирала около 18:20 часа местно време на информация за изстрели на голямо събиране в парка Maplewood, като на мястото е открила няколко души с огнестрелни рани, съобщава Асошиейтед прес.

Няколко полицейски агенции реагираха на инцидента в парка, включително полицията на Айръндекуит, шерифската служба на окръг Монро, полицията на Рочестър и полицията на щата Ню Йорк. Полицията в Рочестър потвърди, че по време на стрелбата в района е имало парти.

"В този момент не знаем колко хора са стреляли. Опитваме се да си да разпитаме възможно най-много свидетели", каза капитан Грег Бело.

Към момента няма задържани заподозрени, а разследването на инцидента продължава, съобщиха още полицията, цитирани от БНР.

Полицията помоли всеки, който разполага с видеозапис на стрелбата, да го изпрати на отдела за големи криминални престъпления, да се свърже с полицията или да се обади на тел. 311 или 911.