Камала Харис откри кампанията си със словесен залп по Доналд Тръмп

Джей Ди Ванс намеси Джордж Сорос и Барак Обама в свалянето на Джо Байдън

23.07.2024 | 14:05 Редактор: Искра Ангелова

Малко повече от едно денонощие, след като Джо Байдън се отказа от битката за Белия дом, вицепрезидентът Камала Харис получава достатъчна подкрепа от членовете на Демократическата партия, а и сериозна сума от дарителите.

Харис откри кампанията си от офиса на партията в Делауеър, а Байдън, който още се лекува от Ковид-19, направи първата си публична изява от дни, макар и само по телефона.

"В дните и седмиците пред нас ние с вас заедно ще направим всичко по силите си да обединим Демократическата партия, да обединим нацията и да спечелим тези избори", заяви Харис.

Камала Харис атакува Доналд Тръмп

Още с първите си думи Харис остро атакува съперника си Доналд Тръмп.

"В ролята ми на прокурор съм се заемала с престъпници от всякакъв вид. Хищници, които са злоупотребявали с жени. Измамници, които са ограбвали потребителите. Измамници, които са нарушавали правилата с цел собствена изгода. Така че ме чуйте - познавам типажа на Доналд Тръмп", допълни тя.

Джей Ди Ванс с остри критики

Първият коментар от лагера на републиканците дойде от кандидата за вицепрезидент Джей Ди Ванс от митинг в Охайо.

"Джордж Сорос и Барак Обама, заедно с няколко елитни демократи, са се събрали в една задимена стая и са решили да изхвърлят Джо Байдън зад борда. Това не е начинът, по който се работи. Това е заплахата за демокрацията, а не републиканската партия, която се бори за демокрацията всеки един ден", подчерта Ди Ванс.

81-годишният президент Байдън демонстрира подкрепата си за Харис в телефонно обаждане.

"Толкова е хубаво да чуем гласа на нашия президент. Джо, знам, че си още на линия. Ние тук си говорим всеки ден за вас. Ние ви обичаме, Джо и Джил. Вие сте семейство за нас", обърна се Камала Харис към американския държавен глава.

"Наблюдавам те, хлапе. Обичам те", отговори Байдън.

Вижте повече в репортажа.

Снимка: БГНЕС


2
0 rate up comment rate down comment 0
Краси Петрофф
преди 58 минути
ИЗЯВЛЕНИЕ ДО: Цялата педерастирала зган, а именно избирателите на ПП и ДБ (слугите пеефскиму). Уважаеми дрогарки и дрогари, скъпи евро-леворезбари, вдигнаете си курвуизиралите зад ници и изберете единствения по-женски мъж от двамата фаворити за премиери след изборите - Денков! П.С. С благодарност от посолството! Сигнализирай за неуместен коментар
1
1 rate up comment rate down comment 0
ELENA90
преди 2 часа
В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет. Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93 @gmail.com Сигнализирай за неуместен коментар