fallback

Син на Мадона остана без пари за храна

"Забавно е да си млад", каза Дейвид Банда

21.07.2024 | 18:39 Автор: Искра Ангелова

Осиновеният син на Мадона Дейвид Банда сподели, че няма достатъчно пари за храна. Думите на младия мъж са цитирани от британския таблоид "Сън".

Наскоро 18-годишният Дейвид се изнесе от майка си, собственичка на състояние от почти 840 милиона долара и няколко къщи по света. Сега той живее в Бронкс, излиза с модела Мария Атуеста и преподава уроци по китара, за да изкарва прехраната си. Според него той наистина харесва новия си живот, въпреки че е изпълнен с някои трудности.

"Приятно е да осъзнаваш, че сега е девет часа вечерта, гладен съм и разбирам, че нямам достатъчно пари за храна. Забавно е да си млад", сподели той, цитиран от БГНЕС.

Много интернет потребители подкрепиха Дейвид и неговата звездна майка, която според тях учи децата на независимост. Други обаче смятат, че Мадона е можела да помогне на сина си, а някои дори осъдиха Дейвид, че се оплаква, защото той е имал късмета да има добър старт в живота.

Банда също потвърди в социалните медии, че Мадона има нов мъж: "Честно казано, тя не е сама. Тя излиза с някого. Тя винаги прави това, което иска".

Припомняме, че наскоро Мадона заинтригува феновете със снимки на мистериозен млад мъж. След това в мрежата се появи информация, че новият ѝ любовник може да бъде футболистът Аким Морис.

Общо 65-годишната Мадона има шест деца.

Снимка: Instagram

fallback
Още от Свят
fallback