Син на Мадона остана без пари за храна

"Забавно е да си млад", каза Дейвид Банда

21.07.2024 | 18:39 Редактор: Искра Ангелова
Потребители подкрепиха поп иконата.

Осиновеният син на Мадона Дейвид Банда сподели, че няма достатъчно пари за храна. Думите на младия мъж са цитирани от британския таблоид "Сън".

Наскоро 18-годишният Дейвид се изнесе от майка си, собственичка на състояние от почти 840 милиона долара и няколко къщи по света. Сега той живее в Бронкс, излиза с модела Мария Атуеста и преподава уроци по китара, за да изкарва прехраната си. Според него той наистина харесва новия си живот, въпреки че е изпълнен с някои трудности.

"Приятно е да осъзнаваш, че сега е девет часа вечерта, гладен съм и разбирам, че нямам достатъчно пари за храна. Забавно е да си млад", сподели той, цитиран от БГНЕС.

Много интернет потребители подкрепиха Дейвид и неговата звездна майка, която според тях учи децата на независимост. Други обаче смятат, че Мадона е можела да помогне на сина си, а някои дори осъдиха Дейвид, че се оплаква, защото той е имал късмета да има добър старт в живота.

Банда също потвърди в социалните медии, че Мадона има нов мъж: "Честно казано, тя не е сама. Тя излиза с някого. Тя винаги прави това, което иска".

Припомняме, че наскоро Мадона заинтригува феновете със снимки на мистериозен млад мъж. След това в мрежата се появи информация, че новият ѝ любовник може да бъде футболистът Аким Морис.

Общо 65-годишната Мадона има шест деца.

Снимка: Instagram