Шанън Дохърти почина на 53 години от рак

Загуби битката с болестта

14.07.2024 | 22:20 Редактор: Толя Стоянова
Шанън Дохърти почина на 53 години от рак
Шанън Дохърти почина на 53 години от рак

Актриса, участвала в популярните сериали "Бевърли Хилс, 90210", "Чародейки" и документирала деветгодишната си битка с рака на гърдата Шанън Дохърти почина на 53-годишна възраст, съобщи дългогодишният ѝ публицист.

"С натежало сърце потвърждавам кончината на актрисата Шанън Дохърти. В събота, 13 юли, тя загуби битката си с рака след дълги години борба с болестта. Преданата дъщеря, сестра, леля и приятелка беше заобиколена от близките си, както и от кучето си Бауи. Семейството моли за уединение в този момент, за да може да скърби в мир", каза публицистът на Дохърти Лесли Слоун за CNN.

За първи път Дохърти бе диагностицирана с рак на гърдата през 2015 г., който две години по-късно преминава в ремисия. През 2020 г. Дохърти обяви, че ракът се е върнал, разпространил се е и е в четвърти стадий, предаде БГНЕС.

През юни 2023 г. тя сподели новината, че ракът се е разпространил в мозъка ѝ. Дохърти документира преживяванията си с рака в своя подкаст "Да бъдем ясни с Шанън Дохърти". Последният епизод беше излъчен на 8 юли.

Снимка: БГНЕС


1
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 1 месец
скоротечен рак страничен ефект от смъртоносни ваксини Сигнализирай за неуместен коментар