fallback

Намесиха втора известна личност в смъртта на Матю Пери

Бившата съпруга на Чарли Шийн Брук Мюлер също е назована в доклада

08.07.2024 | 10:25 Автор: Беатрис Младжова

Нова известна личност е свързана с разследването на кончината на актьора Матю Пери.

Разследването на полицията в Лос Анджелис за фаталната свръхдоза кетамин на актьора от "Приятели" разкри участието на друга негова приятелка, която също е позната в средите на знаменитостите. Все още анонимната дама е твърдяла, че е била трезва, но е описвана като "ходеща аптека" от източници, близки до случая. Съобщава се, че има фотодоказателства, показващи жената с Пери в кабинета на лекар, който му предписва кетамин.

"Ако федералните имаха някой от техните телефони, особено на втората знаменитост, тъй като тя не изтрива текстовите си съобщения, вероятно щяха да намерят разговори за лекарството и как да се снабдят с допълнително количество. Това определено няма да е добре за звездния статут на тази личност", казва източникът.

Анонимната знаменитост е втората, свързана със смъртта на Пери, след като бившата съпруга на Чарли Шийн, Брук Мюлер, беше назована първа в доклада.

Звездата от "Приятели" често говореше за борбата си със зависимостта, като това е основна тема и в автобиографията му "Приятели, любовници и голямото ужасно нещо".

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС

fallback
Още от Свят
fallback