fallback

Акула нападна и уби актьор от "Карибски пирати"

Тамайо Пери е загинал край бреговете на Хавай

24.06.2024 | 19:35 Автор: Толя Стоянова

В неделя, 23 юни, 49-годишният спасител и актьор Тамайо Пери е загинал, след като бил нападнат от акула край бреговете на Хавай. 

Пери, който е работил като спасител в Океанската служба за безопасност на Хонолулу, е бил смъртоносно ранен при инцидент, който се е случил, докато е сърфирал край остров Оаху в Хавай. Шейн Енрайт от отдела за спешни случай в Хонолулу потвърди на пресконференция, че властите са отговорили на обаждания за сърфист, който е бил нападнат около плажа Малаекахана на северният бряг на Оаху, малко преди 13:00 часа местно време. 

"Както можете да си представите, това е един изключително труден момент за всички нас. Моля за вашата доброта и търпение, докато всички ние просто се опитваме да преминем през този труден период", каза Енрайт, потвърждавайки, че Океанската служба за безопасност е отишла до мястото на атаката с джет, за да извади жертвата на брега. 

Персоналът на спешната помощ на Хонолулу след това е констатирал смъртта на мъжа. Оказва се, че това е Тамайо Пери, който участва в хитови холивудски продукции, включително "Карибски пирати: В непознати води" от 2011 г. Той също така има роля и в "Blue Crush" през 2002 г., наред с други проекти.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: Pexels

fallback
Още от Свят
fallback