Путин: По някаква причина Западът смята, че Русия няма да използва ядрени оръжия

"Това не трябва да се приема с лека ръка", заяви руският президент

06.06.2024 | 13:53 Редактор: Деси Николова

Владимир Путин с нови заплахи към Европа. Руският президент предупреди с "нестандартен отговор", в случай че руската територия бъде атакувана от Украйна с оръжия, които са доставени от Запада.

В Санкт Петербург Путин обяви, че може да достави оръжия в региони по света, където се извършват нападения срещу западни цели. Той не уточни на кои държави би доставил боеприпаси и военна техника.

"По някаква причина Западът смята, че Русия никога няма да използва ядрените оръжия. Ние имаме ядрена доктрина и ако нечии действия застрашат нашия суверенитет и териториалната ни цялост, ние смятаме, че е възможно да използваме всички средства, с които разполагаме. Това не трябва да се приема с лека ръка", заяви Путин.

Снимка: БГНЕС


2
1 rate up comment rate down comment 2
Мисъл и чудо
преди 1 месец
Долният коментар е типичната илюстрация на жълтопаветноно мислене- ако използвала ядрено оръжие, Русия щяла да приключи. Кой ще я приключи? САЩ ли? И какво ви топли вас- евроатлантиците това, след като целият свят може да приключи? Мисленето на Денков ли - " България няма значение. Важното е Русия да страда". Няма да има евроатлантици, но важното било да я няма Русия????? Молете се да не се случи Русия да приключи, че светът може да си замине с нея, както и евроатлантическата религия и НАТО. Сигнализирай за неуместен коментар
1
2 rate up comment rate down comment 1
roker77
преди 1 месец
Използвайте и приключвате като държава Сигнализирай за неуместен коментар