fallback

Пъф Деди удря, рита и влачи бившата си приятелка

Камери заснеха как рапърът налага физически тормоз върху Касандра Вентура

20.05.2024 | 13:48 Автор: Беатрис Младжова

Кадри от камери в хотел в Лос Анджелис уловиха как американският рапър Пъф Деди удря, рита и влачи бившата си приятелка - певицата Касандра Вентура по-известна като Каси. Записите бяха разпространени от CNN и съдържат смущаващи кадри. 

От Окръжната прокуратура в Лос Анджелис заявиха преди дни, че Шон Комбс, както е и истинското име на певеца, може вече да не подлежи на съдебно преследване, тъй като обвинението вероятно е с изтекла давност. Миналия ноември Вентура започна дело срещу Комбс по обвинения за изнасилване и секс трафик. 

Оттогава насам няколко други жени заведоха дела, обвинявайки Пъф Деди в сексуално и физическо насилие. Домовете му в Лос Анджелис и Флорида бяха обискирани миналия месец като част от федерално разследване за трафик на хора. След разпространението на видеото рапърът публикува обръщение на страницата си в Instagram. В клипа рапърът се извинява за стореното и заявява, че поема пълна отговорност за "непростимите" си действия.

"Държанието ми на това видео няма извинение или оправдание. Поемам пълната отговорност за това, което се вижда на това видео. Отвратен съм. Отвратен бях, когато го направих, отвратен съм и сега. Потърсих професионална помощ. Ходих на терапия и на рехабилитация. Трябваше да моля Бог за неговата милост и благодат. Толкова съжалявам", заяви рапърът.

Снимка: БГНЕС

fallback
Още от Свят
fallback