За коварната болест и трудния път към успеха: Биографията на Василис Карас на 16 май

Книгата е озаглавена "Добър вечер и хубава вечер"

12.05.2024 | 22:15 Редактор:
За коварната болест и трудния път към успеха: Биографията на Василис Карас на 16 май
За коварната болест и трудния път към успеха: Биографията на Василис Карас на 16 май

Биографичната книга на гръцката звезда Василис Карас ще излезе на 16 май. Това е историята на живота на гръцката звезда точно, както я е разказал на писателя Танос Канулис. Животът му премина през хиляди вълни, пълни с болка, бедност, мъка, с много труд и умора, но и изпълнен с много любов и възхищение от хората, които винаги са били близо до него и препълваха заведенията и залите, където пееше. Обичан от всички гърци и не само. Карас е епоха в гръцката музика.

Живот като приказка, живот като филм, който прилича повече на мечта, отколкото на реалност. Василис Карас, неподражаемият певец, възхвалявал любовта по своя отличителен начин, сега оживява чрез разказите му към писателя и приятел Танос Канусис, когото сам избра да напише страниците на живота му в увлекателната биография, наречена "Добър вечер и хубава вечер", информира кореспондентът на Bulgaria ON AIR - Силвия Станчева.

Василис Карас отвори широко сърцето си за Танос Канусис и разказа събитията от живота му точно, както са се случили. От ранното му детство и младост до признанието, любовта му към пеенето, семейството му и хората, които срещна. Интересни ситуации и истории, пълни с горчивина, мъка и плач, но също така пълни с любов, шеги и безкрайни часове на отдаденост и работа.

Карас разкрива непознати аспекти от живота си, запознанството си с композитори, текстописци и колеги, с които си е сътрудничил. Истории на "очарователното и красиво" на друга епоха, зад кулисите на кариерата му за всичко и  за онези, които са допринесли за кариерата му. В биографията се разказва и за болестта му, и как се е изправил срещу нея.

Неговите сътрудници и приятели, с които е работил, лекари, които са водили редом с него трудната битка. Шокиращата история, записана от писателя Танос Канусис, може да се прочете на един дъх и която в крайна сметка  ще ви запозна с един голям изпълнител и човек, който много рано е разбрал, че за да си добър певец, трябва да си преди всичко добър човек.

Чрез десетки снимки и лични истории е запечатан животът на един мит, който остава в сърцата на милиони хора.

"Благословен съм. От цялата любов на хората и мога да кажа, че съм изживял много животи заедно. Изпълнена съм с любов и щастие" - Василис Карас.

Снимка: Instagram