Втори Холокост: Изгорени, заклани, изнасилени или отвлечени от "Хамас"

Терористите изгарят живи хора и изнасилват израелки над телата на убитите им приятели

12.10.2023 | 22:01 Редактор: Искра Ангелова
Втори Холокост: Изгорени, заклани, изнасилени или отвлечени от

Терористите от палестинската организация "Хамас" изнасилват израелски момичета над мъртвите тела на приятелите им. За това разказват британски семейства, чиито членове попадат в ръцете на въоръжени мъже. Роднините на момичетата определят случващото се "втори Холокост".

Двама британски граждани разказаха как възрастните им родители са били изтръгнати от леглата им и насилствено депортирани в Газа от "Хамас", заедно с деца, едно от които е 6-месечно бебе.

"В събота сутринта кибуцът, където съм роден и израснал, се събуди от клане - от "втори Холокост". Предимно малки деца и стари хора. Изгориха мястото до основи, застреляха кучетата. Нищо не остана", споделя Ноам.

baby

Той разказа как семействата, живеещи в кибуца, са били обгазени, изгорени, заклани, убити или отвлечени.

"Те взеха толкова много от нашата общност. Това са нашите деца, нашите родители. Отвлякоха майка ми, изключиха ѝ кислорода, за да я качат на мотор. Какъв човек трябва да си, за да вдигнеш 85-годишна жена от леглото ѝ", каза през сълзи 52-годишната Шарън, циитрана от "Дейли Мейл".

Преди дни стана ясно, че и 6-месечната Ариел е сред отвлечените от "Хамас".

hamas

Израелските отбранителни сили твърдят, че са намерени десетки обезглавени бебета.

"Признавам, че ни отне известно време, за да повярваме, че дори "Хамас" може да извърши такъв варварски акт", заяви говорителят на Израелските отбранителни сили.

Израелският премиер Нетаняху твърди, че нападателите са извършили различни жестокости, включително изгаряне на хора живи, изнасилване на жени и обезглавяване на войници.

child

По-рано през деня Израелските отбранителни сили публикуваха снимка, на която се вижда знамето на "Ислямска държава", твърдейки, че е в кибуца на Суфа. Кадърът беше разпространен и от "Йерусалим поуст", но все още не е ясно дали наистина бойците на "Хамас" са оставили радикалните ислямистки отличителни знаци в кибуца.

Снимки: БГНЕС