Четири жертви от спукана тръба с гореща вода в Москва

Трима души са блокирани

22.07.2023 | 19:30 Редактор:
Четири жертви от спукана тръба с гореща вода в Москва
Четири жертви от спукана тръба с гореща вода в Москва

Четирима души загинаха в резултат на спукана тръба с топла вода в търговския център "Времена года" в Москва, съобщиха за ТАСС от службите за спешна помощ. Телата на загиналите бяха открити в търговския център.

Според Спешна помощ всички пострадали са служители на хипермаркет "Глобус Гурме". Те бяха на минус първия етаж. Медицинските служби съобщиха за девет пострадали. Този брой може да се увеличи, лекарите продължават да оказват помощ.

По-рано беше съобщено за няколко десетки жертви. От Спешна помощ съобщиха още, че двама души са получили изгаряния. Трима души са блокирани, към тях са изпратени спасители. По думите им се води издирване на още един човек на втория етаж. Трима пострадали са хоспитализирани. Съобщава се, че служител на хипермаркет в търговски център е получил инфаркт заради инцидента. По-рано беше съобщено за пет жертви, пояснява БГНЕС.

"Градските служби работят, за да премахнат изтичането на топла вода, възникнало на отоплително оборудване и мрежи, принадлежащи към търговския център", каза събеседникът на агенцията. Той подчерта, че всички общински служби работят на мястото на инцидента.


1
0 rate up comment rate down comment 0
Анонимен
преди 1 година
Как как гоRеща ли си написал Сигнализирай за неуместен коментар