Ексклузивно по Bulgaria ON AIR: Кадри от свалени руски ракети в Киев (+ВИДЕО)

Отломките са снимани от доц. Даниел Бенатов

18.05.2023 | 13:59 Редактор: Елеонора Танева

Украйна е унищожила 29 от 30 руски ракети по време на нова руска атака тази нощ. Свалени са и 4 дрона. Противовъздушната отбрана работи, съобщиха военновъздушните сили. 

Доц. Даниел Бенатов, който живее в Киев, изпрати специално за Bulgaria ON AIR кадри, които показват отломки от ракети, паднали край жилищните блокове в града.

Въздушни атаки имаше цяла нощ срещу различни цели в Украйна. В Одеса най-малко един човек загина, а двама бяха ранени в промишлено предприятие в града. 


1
0 rate up comment rate down comment 0
Стефан
преди 1 година
Много се говори за хиперзвукови ракети. Хиперзвуковите ракети поради висока скорост и *** в атмосферата образуват балон от плазма около себе си. В този режим аеродинамичните кормила не работят и ракетите са неуправляеми.Йонизираният газ смущава радиовълните и GPS също не работят. Но за това пък ракетите са инфрачервени фоерверки и се засичат дори от космоса. Преди целта, ракетите намаляват скоростта, за да се ориентират и маневрират и са уязвими. Въпроса са бързи процесорите на отбраната ... Сигнализирай за неуместен коментар