Владимир Путин на 62 години

07.10.2014 | 21:56 Редактор: Теодора Георгиева
Владимир Путин на 62 години

Навръх 62-ия си рожден ден руският държавен глава Владимир Путин се радва на изключителна популярност. Рейтингът му достигна най-високото си ниво въпреки натиска на Запада след анексирането на Крим от Руската федерация.

Той е много уважаван от своите съграждани, най-вече защото в началото на управлението си успя да извади Русия от тежка икономическа криза.

"Владимир Путин е много добър президент. Ние сме щастливи да имаме президент като него. Той управлява добре. Дано се задържи повече на власт. Бог да го дари със здраве", казва жител на Москва.

"Много хора сега са срещу него. Всеки иска всичко да се случва наведнъж, а нещата стават постепенно. Аз вярвам, че ние ще постигнем много", казва друг жител на Москва.


По случай рождения ден на Путин бяха пуснати дрехи с неговия образ, които се радват на особен интерес.

По време на своето управление Путин си е изградил имидж на човек с приключенски дух. Язди кон без риза, целува на прясно уловена щука, прегръща тигър - това само част от приключенията на руския държавен глава.

Анализатори коментират, че Путин остава най-популярният политик в Русия, а неговите мачовски прояви вдъхват гордост сред руснаците. Силните му мъжки прояви обаче дразнят други и го превръщат в мишена за сатира от страна на неговите опоненти.

Повече в следващото видео: