Съоснователят на "Нексо": Здравейте от ареста в Белград (+ВИДЕО)

Ходим по много тънък асфалт и тепърва да усещаме последствията от колективните глупости, заяви Антони Тренчев

08.04.2023 | 21:45 Редактор: Елеонора Танева

Съоснователят на компанията "Нексо" Антони Тренчев показа къде се намира.

"Здравейте от ареста в Белград", каза с ирония Тренчев във видео, което публикува в социалните мрежи. Вчера главният прокурор Иван Гешев обяви, че обвиняеми по делото "Нексо" са пристигнали в Белград, но не спомена имена. От думите му стана ясно, че вероятно ще се видят Цветан Василев, който е в сръбската столица от 2014-година. Гешев предположи, че в Сърбия ще отидат и други хора.

"За пореден път българските институции злоупотребяват с имената на международни институции, вместо да ни кажат нещо за кюлчетата, се занимават с тона кой накъде е летял. Безкрайно несериозно е цялото и силно разочароващо. Същевременно обяснява и защо България е в такава тежка международна изолация, и защото тези процеси само се задълбочават", заяви Тренчев. 

"Макар всички от нас да ходим по много тънък асфалт и тепърва да усещаме последствията от колективните глупости на прокуратурата ни, различни държавни органи, политическия елит, задръжте оптимизъм", каза още съоснователят на "Нексо".


3
0 rate up comment rate down comment 1
Ментор
преди 1 година
2
1 rate up comment rate down comment 2
Ben Turpin
преди 1 година
Човека е прав..вместо да се занимаят с тиквата и милионите дето открадна,те ни запазват очите с нещо което даже не им е по силите Сигнализирай за неуместен коментар
1
3 rate up comment rate down comment 3
Гост
преди 1 година
На този брутален х.... все някога ще му се види сметката Сигнализирай за неуместен коментар