fallback

Восъчните фигури на Уилям и Кейт в Лондон с нови одежди

Досега Уилям и Кейт бяха представени с дрехите, които носеха по време на сватбата си

03.07.2014 | 17:23 Автор: Ирина Георгиева

Принц Уилям и Кейт Мидълтън бяха увековечени с восъчни фигури в нови тоалети в едно от най-обичаните места от туристите в Лондон – музея на Мадам Тюсо. Основната промяна е в облеклото им. Досега Уилям и Кейт бяха представени с дрехите, които носеха по време на сватбата си.

Двойката фигури на дюка и дюкесата на Кеймбридж бяха изложени за първи път в музея на Мадам Тюсо преди две години, за да отбележат първата им годишнина от сватбата.

Преди няколко седмици шефовете на музея решиха, че е крайно време за ъпдейт на едни от най-посещаваните и сниманите персонажи в музея в британската столица.

Най-напред одеждите върху тях са били костюмите, които двойката носи по време на техния годеж. Новите дрехи, положени върху восъчните Уилям и Кейт, представляват модели на вечерното облекло, с което сме свикнали да виждаме по приеми и визити. Кейт е пременена в дълга тюркоазена копринена рокля, носейки неизменно в ръка любимата си дамска чантичка, с която е известна по света. Уилям е в традиционен черен вечерен костюм.

 

fallback
Още от Свят
fallback