Русия: Украйна обстрелва наши граничари с минохвъргачки

Нямаше жертви или щети от наша страна, каза губернаторът на Курска област

06.04.2022 | 11:42 Редактор: Тодор Петров
Русия: Украйна обстрелва наши граничари с минохвъргачки

Губернаторът на Курска област заяви днес, че граничари в района, граничещ с Украйна, са били подложени на обстрел от украински войници, съобщи Ройтерс.

"Вчера, на 5 април, те се опитаха да стрелят с минохвъргачки по позицията на нашите граничари в Суджански район. Руските граничари отвърнаха на огъня. Нямаше жертви или щети от наша страна", заяви Роман Старовойт, цитиран от БТА.

Миналата седмица Русия обвини украинските сили, че са извършили въздушен удар срещу склад за гориво в руския град Белгород в близост до границата с Украйна, но високопоставен украински служител отрече твърдението.

Снимка: БГНЕС

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


2
2 rate up comment rate down comment 0
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
преди 2 години
А те какво очакват? С водка ли да ги почерпят? Тази война трябва да свърши в Москва и Ленинград, с изравняването със земята на Кремъл и Ермитажа! Само тогава руските фашисти ще си вземат поука.СМЪРТ НА КАДИРОВ!!! Сигнализирай за неуместен коментар
1
2 rate up comment rate down comment 2
Донев
преди 2 години
Нахалството на руснаците е безгранично,нахлуха в чужда територия обстрелват ,хуманитарна криза с милиони бежанци,сега украинците и запалили няколко варела,и стреляли по границата която всъщност вече е няма,реват и пищтя што за наглост Сигнализирай за неуместен коментар