България сутрин

Всеки делник от 6:30
още

Спиращи дъха номера в осмото издание на зрелището "Нощ на звездите"

За пръв път зрителите ще видят клоуна на клоуните и най-пластичния човек в света

12.02.2019 | 10:41 Редактор: Тодор Петров
Спиращи дъха номера в осмото издание на зрелището "Нощ на звездите"

На 23 март в зала "Арена Армеец" ще се състои осмото издание на зрелищното шоу "Нощ на звездите". Сред организаторите на събитието отново е акробатът Енчо Керязов, който гостува в "България сутрин", за да даде повече подробности за зрителите.

"Емоцията е същата както беше първата година. Всяка година все повече хора имат интерес към събитието. Това няма как да не ни радва. Публиката добива познания в този тип изкуство. Може да ги изненадаме все още, имаме доста голям опит по световните сцени", сподели той.

Керязов разкри, че тази година зрителите ще могат да видят клоуна на клоуните, най-пластичния човек в света, влакчето на ужасите от мотористите "Въздушни бойци" и много други. У нас пристига и фирма от Германия, която ще монтира водни фонтани и дъжд-система.

"Няколко години опитваме да поканим един въздушен номер. От 15 метра падат в басейн с 6 тона вода. Успяхме да го направим, дуото ще бъде в България. Убеждаването на участниците никак не ми е трудно. Каузата е много вдъхновяваща и ни обединява. Трудното е тези хора да бъдат свободни на тази дата и да се докарат реквизитите", каза още известният акробат пред Bulgaria ON AIR.

За първа година част от публиката ще вземе участие на сцената. А вече има идея юбилейното десето издание на шоуто да излезе от границите на България. В момента се водят преговори с Германия.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК