България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Комикс на любовта в навечерието на 14 февруари

Нова книга с рисунки показва мигове от връзката на двама влюбени

12.02.2019 | 10:15 Редактор: Иван Берберов
Комикс на любовта в навечерието на 14 февруари

Остават точно два дни, докато се възобновят всеобщите спорове какво се празнува на 14 февруари – Денят на Свети Валентин или винарският празник Трифон Зарезан. 

Независимо как ще го отбележим, важно е да има любов. Една симпатична и щастлива двойка от северната част на щата Ню Йорк, която завладя Instagram, успя да събере в книга рисунки, които показват най-забавните, трагикомични и стоплящи сърцето моменти на тяхната връзка. 

"Първо се появиха в интернет. Художникът има над 2 милиона последователи. Всяка една двойка може да разкаже подобни истории. Катана е авторката, а приятелят ѝ се казва Джон. Повечето ситуации в книгата с комикси са напълно обикновени. Любовта не се изчерпва в рамките на един ден и не бива само по празници да ѝ обръщаме внимание", отбеляза литернатурният влогър Темз Арабаджиева в студиото на "България сутрин". 

"Хубаво е човек да ползва тази книга като вдъхновение. Художничката разказва за миговете любов от собствената си връзка. Трябва да се обръща внимание на малките детайли", сподели колегата на Темз - литературният влогър Антон Биров пред Bulgaria ON AIR.  

Харесайте ни във Facebook ТУК