fallback

Певецът Boyanski с втори сингъл след 2-годишна пауза

Изпълнителят представи "Един за друг", работи по още 5-6 песни

31.01.2019 | 10:20 Автор: Тодор Петров

Младият поп и R&B изпълнител Боян Йорданов - Boyanski представи новата си песен ''Един за друг'' в "България сутрин". Вторият сингъл на певеца успя да спечели призово място в конкурс на музикална медия. След ударното начало на 2019 г. от Боян идва обещанието за поне още 5 видеоклипа в рамките на тази година.

"В песента става въпрос за момиче. Не точно за някое конкретно, но има извадки от миналото ми. Публиката реагира супер на новото парче", сподели изпълнителят.

Boyanski е завършил е Военноморското училище във Варна и е работил като корабен проектант около година, но на този етап се занимава изцяло с музика. Посещава музикални педагози, за да се усъвършенства и е убеден, че един изпълнител трябва да се развива непрекъснато заради огромната конкуренция.

"Един артист трябва да притежава доста качества. Трябва всеки един от нас да дърпа напред. Има и някои класики, които изпълнявам. Работя с китарист и пианистка", каза още певецът пред Bulgaria ON AIR.

В края на годината Боян ще обмисли вариант за издаване на албум, като преди това смята да завърши работата си по 5-6 нови песни.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от България сутрин
fallback