България сутрин

Всеки делник от 6:30
още

"Марс" - D2 с премиера на нова песен и видео

Те ще бъдат представени на 26 януари в столичен клуб

18.01.2019 | 09:57 Редактор: Ралица Братанова
"Марс" - D2 с премиера на нова песен и видео

Музикантите от D2 са в интензивна подготовка за предстоящата премиера на новия си сигнгъл с видео "Марс" и концерт в столичен клуб, който ще се проведе на 26 януари. В събитието ще вземат участие и Ния Петрова, която спечели "Гласът на България", както и Лилия Семкова, с която вокалът на групата участваше във "Фермата".

Режисьор на видеото е Валери Милев, а текстът е на Руши Видинлиев, с когото групата работи и по предишната си песен - "Егоист".

"Трябваше да снимаме видеото миналия ноември през 2017 година, но заваля сняг и ни провали плановете. От доста време се "пече" този проект и се радвам, че с помощта на най-добрия режисьор според мен в тези ширини успяхме на 100 процента да изпълним това, което си мечтаех да е видеото, както и песента", сподели китаристът Димитър Кърнев в студиото на "България сутрин".

Вокалът на групата Деян Каменов-Дидо сподели пред Bulgaria ON AIR, че във видеото участва гимнастичката Радина Филипова, а някои от кадрите са заснети в Роженската обсерватория.

"Обичаме си нещата, обичаме, това, което правим. Това е интересен хибрид от няколко готини неща и ми действа по много интересен начин. Надявам се и хората да го усетят и да се изкефят", сподели Дидо пред Bulgaria ON AIR.

Групата ще проведе и национално турне, на което ще представи "Марс" в повече от 20 града.