fallback

На Ивановден: Театър "Българска армия" кани зрителите на чаша вино

Те ще имат възможността да гледат постановката "Детектив" с Иван Радоев

04.01.2019 | 10:06 Автор: Василена Василева

По нестандартен начин ще посрещнат Ивановден в театър "Българска армия". Всички зрители ще имат възможността да пият вино заедно с актьора Иван Радоев докато гледат хитовата постановка "Детектив".

"Искаме този ден да бъде празник и за публиката", отбеляза в студиото на "България сутрин" Иван Радоев, който ще отпразнува именния си ден на сцената.

"Инициативата се случва за първи път в историята на театър "Българска армия". Основната идея е да се почерпим за здраве и берекет", допълни зам.-директорът на театъра Йордан Алексиев.

С динамичен диалог, неочаквани обрати и интелигентното чувство за хумор, пиесата на Антъни Шафър се радва на зашеметяващ успех у нас вече почти година. В Лондон е достигнала рекорд от 2 359 представления, на Бродуей 2 000. Там е спечелила наградата „Тони” за най-добра пиеса на 1970 година.

"Детектив" е игра за двама мъже, които искат да премерят силите, характерите и егото си. Състезание, което на моменти минава всякакви граници. А в духа на доброто криминале, нито едно действие не е окончателно и никой не може да отгатне следващия ход.

fallback
Още от България сутрин
fallback