fallback

Намушканите мъже в "Дианабад" - стабилни, но в безсъзнание

Имат сериозни прободни рани в корема и рамото, нападателят се издирва

04.01.2019 | 08:25 Автор: Тодор Петров

Състоянието на двамата намушкани мъже на пешеходна пътека в София е стабилно. Инцидентът стана снощи в "Дианабад" на кръстовището между булевардите "Никола Габровски" и "Г. М. Димитров", където възникнал спор между пострадалите и пресичащ мъж, който ги нападнал и им нанесъл нараняванията с нож. 

Ранените сами се придвижили до болница "Света Анна". Те са на 42 и 45 години. И двамата са получили сериозни рани в корема и в рамото. 

Раната на единия пострадал е била дълбока повече от 10 сантиметра. Полицията издирва извършителя и продължава да работи по изясняването на случая.

"Хоспитализирани са в реанимацията на Университетска болница "Света Анна". И двамата пациенти са стабилизирани, но не са в съзнание. Хоспитализирани са в реанимацията на Университетска болница "Света Анна". Тепърва предстои тяхната рехабилитация", заяви говорителят на "Света Анна" Антон Луков пред Bulgaria ON AIR.

Той потвърди сериозните нарявания на двамата мъже и определи битката като много сериозна. Луков добави, че пострадалите са загубили много кръв, но отрече да има следи от употреба на алкохол или наркотици. 

fallback
Още от България сутрин
fallback