България сутрин

Всеки делник от 6:30
още

Театър "Българска армия" отново организира Ден на отворените врати

Посетителите ще могат да разгледат изцяло обновената театрална сцена, репетиционните зали, гримьорните и други

12.09.2018 | 10:02 Редактор: Василена Василева
Театър "Българска армия" отново организира Ден на отворените врати

Театър "Българска армия" отново отваря врати за всички, които искат да надникнат зад кулисите. Всички желаещи ще могат да направят това на 16 септември, в навечерието на празника на София.

Още на входа на "Раковски" 98 с чаша от кафето, което подкрепя българските артисти, любимите лица от трупата на театъра ще поведат любознателните на една незабравима разходка из всички скрити за външен поглед места.

"Посетителите ще могат да разгледат изцяло обновената театрална сцена, репетиционните зали, гримьорните, перукерните, ателиетата, фоайетата с култови плакати и звукозаписното студио на Дони", сподели в студиото на "България сутрин" актьорът и заместник-директор на театър "Българска армия" Йордан Алексиев.

По традиция в Деня на отворените врати, само няколко часа преди да се вдигне завесата за първите спектакли за сезона, всички посетители ще имат възможността да проследят и възстановителните репетиции на представленията. 

В 16:00 часа започва репетицията на актьорите от спектакъла "Черна комедия". Веселин Анчев, Луизабел Николова, Анастасия Ингилизова, Георги Къркеланов, Евелин Костова, Владислав Виолинов и Моню Монев ще репетират за своята първа среща с публиката в новия театрален сезон още същата вечер от 19:00 часа, цената на билетите е 8 лева.

Вижте видеото с целия разговор!