България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

"Единение" – новата песен на "Fullclip" със свеж патриотичен дух

Време е да се върнем към корените си, трябва да даваме правилния пример, сподели бандата

23.07.2018 | 10:47 Редактор: Иван Берберов
"Единение" – новата песен на "Fullclip" със свеж патриотичен дух

"Единение" е новата песен на група "Fullclip", като идеята за парчето е на Тодор Христов. В песента се преплитат вековни традиции и истински не политизиран патриотизъм. 

"Отдавна имаме нагласата да направим тази песен. Проблемите в България не са от вчера, но вече идеята узря в главата ми. Дошло е време да се върнем към корените си. Хип-хопът е само инструмент за предаване на съобщението. Песните ни са с изключително чисти помисли. Няма никакви скрити цели, няма комерсиалност. Трябва да даваме правилния пример", изтъкна Христов.

От студиото на "България сутрин" той изпрати своите специални благодарности на танцовите състави "Motion dancing school" и "Нашенци", които участват в клипа на песента. 

"Първите ни песни са от 2003 г. А се познаваме в 2001 г. Новите ни песни показват, че можем да правим и некомерсиални парчета. От началото рапът доста се промени. Изпълнителят вече трябва да внимава какво послание излъчва в обществото", отбеляза втората половина на "Fullclip" Кадри Орлов пред Bulgaria ON AIR.