България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Групата "Хибрид" с ново лятно парче и видеоклип - "Благодаря ти"

Песента разказва за любовта и безграничността на човешките отношения, уточни авторът на Георги Трифонов

04.07.2018 | 10:29 Редактор: Велислав Филипов
Групата

Зад името на група "Хибрид" стоят двамата музиканти Рене Ранев и Георги Трифонов. Двамата се запознават преди години покрай трибют на група "Queen". Малко по-късно любовта и влечението на двамата към фънк, R&B и джаз музиката ражда съвместния им проект.

"В живота на всеки има необикновени и специални моменти. Именно затова създадохме най-новата си песен - "Благодаря ти". Тя разказва за любовта и безграничността на човешките отношения. Това е първата песен на групата, която има видеоклип", уточни Георги Трифонов в "България сутрин".

По думите му групата вече е започнала и национални клубни участия, радващи се на голямо внимание. 

"Кръстосваме различни стилове музика. Следващата ни песен ще е доста по-различна - ще се опитаме да телепортираме слушателите ни на някой бразилски остров. На 28 юли почитателите ни могат да ни чуят в клуб "Арт Факт". Ще бъдат изпълнени всички наши авторски песни", подчерта музикантът.

Според Рене Ранев това е първата песен на групата, която е "по правилната формула".

"Мястото, на което се снима клипът на песента, е Родопите. Отидете на там, ако не сте ходили - вълшебно е. Колкото по-дълбоко навлизаш в музиката, толкова по-добре започваш да я разбираш", добави Ранев пред Bulgaria ON AIR.