fallback

18 век, Лондон, блудници... Нова поредица от пътуващия филмов влог на Станислава Айви

Сериалът "Блудници" разказва за най-мръсния и нехигиеничен период от историята на британската столица

12.06.2018 | 10:20 Автор: Василена Василева

Нова поредица от пътуващия филмов влог "Поверително от света на киното" (Cinema Confidential) на известния кино журналист Станислава Айви.

Хитовият сериал "Блудници" разказва за случващото се през 18 в. в Лондон, който по думите ѝ е най-мръсният и нехигиеничен период от историята на британската столица. Трудно място за една жена, особено ако сама трябва да се грижи за себе си. 

"Главните героини са предимно жени. Маргарет Уелс, в ролята е великолепната Саманта Мортън, държи публичен дом, където освен момичетата, които е прибрала, са и нейните собствени дъщери – Шарлот и Луси. Когато навършат нужните години, тя продава девствеността им на този, склонен да плати най-много и в първи сезон виждаме, че Шарлот е намерила и своя спонсор в живота и като официалната му "държанка" тя живее в дом, който той осигурява за нея", сподели в студиото на "България сутрин" Станислава Айви.

"Блудници" е продукция на ITV, която се разпространява от каналите Hulu и Epic Drama, а снимките са предимно в имението Langleybury Mansion, близо до Уотфърд във Великобритания и зад ъгъла на студията Уорнър, където пък могат да се проследят приключенията на Хари Потър сред декори от филмите. Огромното пространство, където са въпроизведени улиците на Лондон през 18-ти век, както и домовете на Маргарет Уелс и Лидия Куигли.

Вижте повече във видеото!

 

 

fallback
Още от България сутрин
fallback