България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

УНСС среща студентите с бизнеса в "Кариера 2018"!

Всеки учещ може да участва, но трябва да носи CV, отбелязаха Росица Радоева и Кристиян Маджуров

10.05.2018 | 10:45 Редактор: Иван Берберов
УНСС среща студентите с бизнеса в
УНСС среща студентите с бизнеса в "Кариера 2018"!

Днес във фоайето на Университета за национално и световно стопанство хиляди студенти ще могат да срещнат бъдещите си работодатели в кариерно събитие, което събира представителите на 45 фирми и млади специалисти.

"За втора поредна година организираме това събитие. Над 7000 студенти ще могат да се срещнат с бъдещите си работодатели, да проведат кратки интервюта и да намерят бъдещата си работа", отбеляза председателят на студентския съвет в УНСС Кристиян Маджуров в "България сутрин".

Той поясни, че желаещите да участват в кариерното събитие трябва да носят CV. "Може да присъстват студенти от цялата страна. Всички млади хора могат да намерят своята работа. Целим да заздравим връзката бизнес-университет", обясни още Маджуров. 

"Миналата година имахме посещение от над 6300 студенти. Има студенти от маркетинг, финанси и счетоводство, филологии и още. Недостиг има в IT сектора. Outsourcing компаниите, които навлизат на нашия пазар, ще бъдат на това събитие", посочи проект-мениджърът в rabota.bg Росица Радоева пред Bulgaria ON AIR.

Вижте повече във видеото!