България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Форум "Ключ" среща младите хора с бизнеса

Целта на събитието е да популяризира идеи с положително значение за българското общество

29.03.2018 | 10:18 Редактор: Василена Василева
Форум

За осма година Форум "Ключ" събира млади хора и представители на бизнеса, за да обсъдят мотивиращи каузи. Той популяризира идеи с положително значение за българското общество.

"Целта ни е да дадем сцена и възможност за изява на хората, които искат да бъдат вдъхновители и да намират последователи. Стремим се да накараме всеки в аудиторията да си каже "Уау! Искам и аз така да променям България и света!", сподели в студиото на "България сутрин" един от основателите на проекта Александър Куманов.

"Искаме да разкажем ключа за какво сме намерили и как сме стигнали до него. Неслучайно се наричаме "ключари", посочи Иван Костадинов от "Образование без граници".

Над 100 ще бъдат "ключарите", които ще излязат на сцената на Модерен театър на 31 март, за да разкажат интересни истории за мотивация, кариерен път и важните примери в живота. Събитието ще стартира в 13.00 ч.

"Това е място, което събира публика от търсещи хора с други такива, които обаче вече са успели да намерят нещо и да предадат своя опит и знания", допълни създателят на проекта "Подарете книга" Благовеста Пугьова, която е и един от лекторите на форум "Ключ".

Bulgaria ON AIR e основен медиен партньор на форума.