България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Етно-хаус проектът на Dj Parisi и Белонога превзе музикалните класации

Най-слушаното и най-въртяното парче в българския ефир, посочи народната певица Гергана Димитрова

06.02.2018 | 10:15 Редактор: Тодор Петров
Етно-хаус проектът на Dj Parisi и Белонога превзе музикалните класации

Проектът Sunbeams на Dj Parisi и ангелския глас на "Мистерията на българските гласове" - Гергана Димитрова,  се превърна в истински хит.

"Най-слушаното и най-въртяното парче в българския ефир от два месеца. Екипът вярваше в успеха - това тръгна от музика, която не беше много популярна. Самата музика е такава, че не звучи комерсиално. Това беше идеалният начин да покажем, че тази музика може да бъде внедрена в нещо друго", сподели народната певица Гергана Димитрова-Белонога в "България сутрин".

По думите ѝ режисьорът Красимира Дамянова е искала да покаже този клип на света, за да видят чужденците къде се намираме в музиката да видят това, което имаме в държавата.

Следващят проект, който вече е в ход, носи заглавието "Пътят". Песента обаче няма да бъде поставена в друг стил. В нея ще се акцентира върху тежката тема за войната на пътя. Предстои заснемането на видеоклип към песента.

"Ще се заложи на това да събудим в хората желанието да поправим случващото се на пътя. Ще бъде поднесено така, че да не изглежда подтискащо и депресиращо. Ще събудим нуждата от отговорност", обясни Гергана Димитрова-Белонога пред Bulgaria ON AIR.