fallback

Да създадеш музика по видеоклип? Направи го младата певица Donna

"Пръсти по тялото" се превърна в хит, а следващото си видео Донна Бангьозова ще заснеме в Тайланд

01.02.2018 | 09:56 Автор: Тодор Петров

Младата певица Донна Бангьозова - Donna се завърна от Абу Даби и зарадва своите почитатели с нова песен. "Пръсти по тялото" се превърна в хит, а любопитното е, че видеото към парчето е записано преди да се роди песента.

"Имахме идея за песента, просто не беше финализирано аудиото, докато клипът вече беше готов. Удовлетворена съм от резултата. Идея на режисьора Павел Симеонов беше да включим по-сексапилни кадри и аз прегърнах идеята", сподели певицата в "България сутрин".

Донна Бангьозова е категорична, че предизвикателната визия продава. Тя отбеляза, че колегите ѝ, които са по-малки от нея, акцентирант на тази визия и имидж. 

"Винаги съм била сдържана, но този път реших да бъда по-разкрепостена", посочи Donna.

"Кариерата ми преминава през голяма метаморфоза. Постоянно се променям самата аз, звученето ми... и това ми харесва. Много съм различна и това се отразява на моята кариера. Имам хаус парчета, песни с Dee, Alex P, Павел и Венци Венц. Фен на музиката съм, нямам определен стил, все още търся себе си", каза още певицата пред Bulgaria ON AIR.

Донна подчерта, че е много трудно да се занимаваш с музика, особено когато си самопродуциращ се артист като нея. Но това е моята мечта, пред себе си нямам други опции. Имам точна и ясна цел, настоя тя.

Донна Бангьозова разкри, че вече има финализирано аудио към новата си песен. Видеото към нея ще бъде снимано в Тайланд след месец, а Donna има големи очаквания към новия си проект.

 

fallback
Още от България сутрин
fallback