fallback

Ирен Кривошиева за американската сватба на своя син Владимир

САЩ и България са две различни вселени, посочи актрисата пред Bulgaria ON AIR

18.01.2018 | 09:58 Автор: Тодор Петров

На 9 декември 2017 г. се състояха две големи и знакови събития. Датата се превърна в специална за Стефан Данаилов, който отбеляза своя 75-и рожден ден по грандиозен начин в присъствието на 700 гости в Народния театър "Иван Вазов".

На 9167 км разстояние във Флорида неговият син Владимир каза официално "да" на своята дългогодишна приятелка Виктория. Повече за сватбения ден в "България сутрин" разказа майката на Владимир - актрисата Ирен Кривошиева. 

"Сватбата премина кротко, парите нямат значение", отбеляза тя и призна, че булката Виктория е избрала датата 9 декември. Кривошиева добави, че Стефан Данаилов и Владимир са изчислили часовата разлика и са успели да се чуят малко преди двата повода. Самата тя пък не се бъркала в техните мъжки разговори.

"Бабата на Виктория ходеше със сина ми до олтара. Какво мога да кажа на Владимир, след като толкова много съм изживяла. Казах му само едно нещо - да се имат. Беше трудно да го кажа на английски, но ме разбраха", сподели още актрисата пред Bulgaria ON AIR.

Кривошиева отбеляза, че Владимир и Виктория са заедно от 9 години и за него сватбата не е нещо различно. Виктория пък вече е посетила България през 2012 г. и дори е живяла у нас около 6 месеца. 

Ирен Кривошиева подчерта, че САЩ и България са две различни вселени с различен начин на мислене и взаимоотношения. Там никой на никого не казва какво да прави и не се интересува какво прави, посочи тя.

Актрисата призна с усмувка, че през 2017 г. е започнала да работи над много проекти и непрекъснато нещо е правила, но нищо не излизало. Сега тя се закани, че ѝ предстоят нови проекти, които възнамерява да завърши.

Вижте видео с целия разговор с Ирен Кривошиева!

fallback
Още от България сутрин
fallback