България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

"Скандау": Група на годината? Победихме дядо на дълго бягане!

Тото и Лъчо обявиха пред Bulgaria ON AIR, че ще пуснат две нови песни в един ден

21.12.2017 | 10:04 Редактор: Тодор Петров

7 възходящи са годините, в които си пропрява път един от най-успешните музикални тандеми у нас - група "Скандау". Момчетата бяха избрани за група на годината, но не са особено възхитени от наградата.

"Група на годината за нас значи, че сме най-добрата група на годината и смятаме, че победихме дядо на дълго бягане. Бяхме номинираме с групи, които в момента не са толкова евентуални и победата беше лесна. Ще е глупаво да се направим на много възхитени, по-добре да бъдем реалисти", коментира Йонислав Йотов-Тото пред Bulgaria ON AIR.

Лъчезар Евтимов-Лъчо обяви, че през 2018 г. планират да пуснат две нови песни в един ден. Момчетата се шегуват, че се стремят да го съобщят навсякъде, за да не могат да избягат от обещаното. 

"Искаме да направим състезание между наши си песни, защото е безсмислено да се състезаваме с другите", посочиха гостите в "България сутрин".

Запитан за равносметката за отиващата си 2017 година, Лъчо подчерта, че това е най-силната им година в живота, като са им се случвало само хубави неща. 

"Не можем да кажем какво ни накара да се намръщим. Най-необоходимото чувство е това на удовлетворението", каза младият изпълнител.

Тото пък призна, че се страхуват от славата, но уточни, че да си известен в България е като да си картоф в кило картофи и на свой ред попита как се определя известността. 

От известните се очаква да възпитават, отбеляза той и определи това твърдение като "уникална грешка". Ние сме известни хип-хоп изпънители, не сме възпитатели, настоя Йонислав Йотов.

"Можем да дадем добър или лош пример, но нека всеки прецени дали да го последва или не", допълни Лъчезар.