България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

"Бон-бон" с коледен концерт в подкрепа на Музикалното училище в София

Със средствата ще бъдат закупени нови инструменти за учениците

20.12.2017 | 10:35 Редактор: Василена Василева

Вокална група "Бон-бон" подготвят благотворителен концерт в помощ на Национално музикално училище "Любомир Пипков", за закупуване на нови инструменти за нуждите на учениците.

На 22 декември в Зала България, заедно с "Юношески оркестър", на сцената възпитаниците на Рози Караславова ще бъдат подкрепени от Богомил Енчев (барабани), Васил Крумов (китара), Алекс Атанасов (бас) и Димитър Горчаков (пиано). 

"Ние като възпитаници на музикалното училище знаем, че за да развиваш таланта си безспорно трябва да имаш добри инструменти. Това ти дава стимул да се надграждаш", споделиха в студиото на "България сутрин" момичетата от LaTiDa.

Те ще бъдат специални гости на събитието заедно с квартет Destiny, а за празничното настроение на зрителите ще се погрижат класическите произведения, световните евъргрийни и коледните песни на Борис Чакъров, Николо Коцев и Румен Бояджиев-син.

Събраните средства от билетите ще бъдат дарени на Музикалното училище за закупуване на нови инструменти. Водещ на събитието ще бъде един от ярките таланти на "Бон-бон" Далия Врана и малката Изи, а диригент Жорж Димитров.