fallback

Журналист: Убийството от Момчилград е практически разрешено!

Официални обвинения се очакват към 11 ч., предположи Илхан Андай от "Родопи24"

18.12.2017 | 08:16 Автор: Иван Берберов

Разследването на ужасяващото престъпление в Момчилград, където трупът на 7-годишно момиченце беше открит вчера от майка му в дома им, е почти към своя край. Основната версия, по която работят разследващите, е убийство от близка на семейството. Това обясни журналистът от "Родопи24" Илхан Андай.

По неофициална информация, вчера вечерта близка на убитата Дамла била прегледана под съпровода на полицаи в спешното отделение на болницата в Кърджали. Прегледаното лице е трябвало да бъде задържано.

"За разследващите почти няма въпросителни по случая и той на практика е разрешен. Когато започне съдебният процес, казусът ще бъде или затвор, или психиатрична клиника. Тук вече става въпрос за степенна на умопомрачение, поради което може някой да посегне на най-близките си", посочи той в ефира на "България сутрин".

По думите на Андай до сутринта майката е знаела коя е убийцата, и е насочила разследващите. Очаква се официални обвинения да бъдат повдигнати към конкретен човек днес, между 10-11 ч., добави журналистът пред Bulgaria ON AIR.

fallback
Още от България сутрин
fallback