fallback

"Кривият" фотограф на новата Мис България: Снимките не са манипулирани!

Няма целенасочена атака към Тамара Георгиева, твърди Валери Захов

22.11.2017 | 09:42 Автор: Тодор Петров

Снимките на фотографа Валери Захов на Mис България 2017 Тамара Георгиева взривиха социалните мрежи. Самата тя посочи след конкурса, че фотографите са я снимали лошо и не са я представили в най-добрата ѝ светлина.

"Снимките изобщо не са манипулирани, просто ги публикувах съвсем естествено. Колега дори предложи да я снима с fisheye - широкоъгълен обектив, който страшно много изкривява", обясни Захов в студиото на Bulgaria ON AIR.

Тамара Георгиева отказа участие в "България сутрин", тъй като по думите ѝ била пренаситена от телевизонни участия.

Валери Захов бе категоричен е, че няма целенасочена атака към новата Мис България и няма никакви допълнителни обработки на снимката, която скандализира обществеността.

"Снимам от 8-и клас. Може би съм от първите, който е снимал всичките конкурси от появяването им. Работя сам за себе си, подавам информация към медиите и те публикуват. Снимал съм редица светски личности", каза в своя защита фотографът.

Валери Захов призна, че като визия от всички участнички само Тамара и още няколко момичета са имали съвършено тяло. "Но тя не излиза гола да я снимат, търси се лице", уточни той.

"Ако конкурсът е купен, тези неща стават на 4 очи и никой не може да докаже дали е купен или не", завърши гостът в студиото на Лора Инджова и Златимир Йочев.

 

fallback
Още от България сутрин
fallback