България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Facebook vs Мис България 2017: "Крив" фотограф или конкурс за вътрешна красота?

Александър Бередин, Патриция Кирилова и Катрин Вачева отстояваха разнопосочните си мнения пред Bulgaria ON AIR

21.11.2017 | 10:07 Редактор: Жанета Нейкова
Facebook vs Мис България 2017:

Тамара Георгиева е новата Мис България 2017, но социалните мрежи "избухнаха" от коментари против този избор.

"Крив" фотограф или конкурс за вътрешна красота е въпросът, който дискутираха гостите на "България сутрин".

"За всичките тези години, откакто Антония Петрова спечели този конкурс, наблюдавам как хората в никакъв случай не одобряват избора, който е направен, без значение какъв е той. Винаги се започват спекулации, критики и не разбирам защо". Това е мнението на бизнесмена и бивш съпруг на Мис България 2009 Александър Бередин.

PR експертът Патриция Кирилова сподели, че е провела разговор с модния дизайнер и бизнесдама Катя Роуз, чийто син се среща от 4 години със спечелилата Мис България 2017 Тамара Георгиева.

Роуз търси подкрепа от хората за избора на Тамара, обясни Кирилова и допълни темата с твърденията как изнесените в социалните мрежи снимки на новата Мис България са направени от фотограф, работещ за други конкурси - конкуренти. 

Моделът Катрин Вачева не се съгласи, че един фотограф ще приеме да манипулира снимките на Мис България. Според нея Тамара Георгиева си е направила страхотна реклама със скандала, в който е въвлечена в момента.

"Тамара не е достойна за короната. Гледам я по интервюта и не ми прави добро впечатление. На тях тя носи прекалено тежък грим, в сутрешните предавания е с прическа. Така можеш да изглеждаш за някое шоу, но не ако си Мис България", смята моделът.

Според Вачева единствената Мис България, която не е била критикувана, че е избрана, е Наталия Гуркова, която, твърди Катрин, е еталон за красота и всички свързват конкурса с нея.

"Тогава обаче нямаше Facebook", отговори й Александър Бередин.

"Едва ли проблемът на Тамара Георгиева са социалните мрежи. Просто хората масово не я харесват", настоя Катрин Вачева.