fallback

Орлин Павлов представи първия сингъл към новия филм на Ники Илиев

"Funny Side of Me" е част от саундтрака към "Нокаут или Всичко, което тя написа"

20.11.2017 | 10:20 Автор: Василена Василева

Орлин Павлов представи новото си парче "Funny Side of Me". Песента е част от саундтрака към новия филм "Нокаут или Всичко, което тя написа" на Ники Илиев. Лентата предстои да излезе на 5 януари 2018 година.

"Освен MMA и много музика, филмът ще донесе на зрителите и много любов. Надявам се той да вдъхнови хората и да ги накара да бъдат малко по-толерантни към различните", посочи в студиото на "България сутрин" режисъорът Ники Илиев.

Във видеото са включени ексклузивни кадри от филма, снимани в Чайнатаун, Бруклин, Манхатън, Таймс скуеър, центъра на София и Банско. Основни действащи лица са Орлин Павлов и Gary Dourdan. 

"С Gary Dourdan си партнираме и във филма, където ще изиграя една от главните роли. Героят ми е емигрант в Ню Йорк, работещ като жестомимичен преводач на хора с увреден слух и търсещ кариера като кикбоксьор", сподели пред Bulgaria ON AIR Орлин Павлов.

Във видеото на "Funny Side of Me" участват още Саня Борисова-Илиева, Башар Рахал, Диана Любенова, Георги Стайков, Ралица Методиева и Александра Богданска. 

За бойните сцени Орлин Павлов се е подготвял 6 месеца при кондиционен треньор и хореограф, стъпвайки на 4-те си години тренировки по бокс.

Вижте повече във видеото.

 

fallback
Още от България сутрин
fallback