fallback

Прея: Няма да ме видите в дискотека, освен ако не съм на работа

Изпълнителката готви парче с доста неочакван артист

10.11.2017 | 10:25 Автор: Велислав Филипов

"Мен няма да ме видиш в дискотеката, освен ако не съм на работа. Аз излизам в София, когато трябва да посетя някое културно събитие или концерт". Това каза певицата Прея в студиото на "България сутрин".

По думите ѝ музиката на песента "Убиец на време" звучи точно така, както е искала да бъде, а инструменталът ѝ е бил даден почти готов.

"Понякога е трудно да напиша текст, особено ако е на български. На английски е доста по-лесно да сглобиш текст, звучащ добре", сподели още певицата пред Bulgaria ON AIR.

Прея отбеляза, че видеото на песента "Убиец на време" е сниман в индустриална сграда в София, а танцьорите умишлено изглеждали различни визуално и стилово.

"Искахме да приличат на група приятели, които се срещат и "разденсват", уточни тя.

Изпълнителката сподели интересен факт - всеки път, когато има участие в столичен клуб, един определен човек е там и танцува.

"След "Убиец на време" новото парче вече е "във фурната" и се пече - паралелно с новата правих друга песен, която предстои да излезе. Работя и върху парче с един доста неочакван артист. В момента съм на вълна "убиец на време", каза още Прея.

fallback
Още от България сутрин
fallback