fallback

Да препрограмираш ума си с метода Силва

Как да достигнем състоянието, в което сме най-пълноценни

28.09.2017 | 09:52 Автор: Тодор Петров

На 30 септември в София предстои събитие, което ще отбележи 25 години от метода Силва. Стоян Лаловски, който започва да води първите семинарите в България през 1992 г. гостува в "България сутрин", за да разкаже повече за метода.

"В семинарите човек се научава как бързо да стига до това състояние на ума, в което е най-пълноценен. Всичко е в ума, въпросът е какво искаш да избереш. Книгите са информация, методът Силва е изживяване", каза той в студиото на Константина Живова. 

Лаловски посочи, че методът е вид самоприспиване - човек се научава бързо и навсякъде да се отпуска, но да не заспива. Според него повечето хора не се програмират правилно и съсредоточават върху проблема, а не върху решението. 

"Много е важно да говорим положително, да се отнасяме към света положително. Много от хората не си признават, че имат проблем", отбеляза той пред Bulgaria ON AIR и подчерта, че много хора са се излекували от тежки болести благодарение на метода Силва.

По думите на Лаловски самият семинар е изживяване, а пълното обучение продължава два дни с по два семинара на ден. Събитието ще започне с видео на разговор между Хосе Силва и неговата дъщеря, в което той разказва за силата на метода. 

"Това е практически семинар, на който бързо се научаваш как да стигаш до това състояние. Много е важно за всички как да се научат да запомнят по-добре", допълни Стоян Лаловски.

fallback
Още от България сутрин
fallback