fallback

Еликсир от 9 съставки ни поддържа млади и здрави

Напитката изцяло замества сутрешното кафе, посочи проф. Христо Мермерски заедно с Йонко Мермерски пред Bulgaria ON AIR

21.09.2017 | 07:43 Автор: Иван Берберов

Еликсирът на младостта съдържа суроватъчен протеин, който участва в изграждането на здрава мускулна система и подпомага умственото развитие и костната система. Това го прави изключително полезен за хора на всяка възраст, особено за деца със забавено физическо развитие и хора в средно напреднала възраст. Напитката дава също така енергия и това я прави полезна и за спортистите. Еликсирът се отличава с това, че осигурява незаменимите аминокиселини и ензими, разказа агробиологът проф. Христо Мермерски за новата си здравословна отвара. 

"Напитката може напълно да замени кафето рано сутрин и да премахне следобедния спад в енергията. Работихме 9 години, докато не подбрахме правилните съставки, тъй като начинът, по който се храним, определя живота ни", отбеляза Йонко Мермерски в студиото на „България сутрин“. 

"Съставките са суроватъчен протеин, какао, канелата, куркума, мед или стевия, шоколад, пробиотични бактерии, ванилия, вода и всички това разбъркано в кисело мляко. Сместа е особено полезна за хора, подложени на лъчетерапия", уточни агробиологът пред Bulgaria ON AIR.

 

fallback
Още от България сутрин
fallback