България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Въпреки равенството, "Лудогорец" игра добре в Турция

Билетите за Пулев VS. Джошуа от официалния сайт на събитието са все още недостъпни за нас, уточни Десислава Джерманска пред Bulgaria ON AIR

15.09.2017 | 07:49 Редактор: Иван Берберов
Въпреки равенството,

Срещата между "Лудогорец" и "Истанбул Башакшехир" завърши 0-0. Въпреки че за българските футболни отбори е осезаемо по-трудно да играят на турски терен, "Лудогорец" показа добро ниво с няколко много чисти положения в първото полувреме. Това отбеляза Десислава Джерманска от Bulgaria ON AIR. 

В студиото на "България сутрин" тя допълни, че след почивката отборът на "Истанбул Башакшехир" е започнал да играе значително по-добре. 

"Това не е много любим отбор в югоизточната ни съседка и за това сочи ниската посещаемост от феновете на мача. Смята се, че този отбор е доста близък до президента Реджеп Ердоган", посочи Джерманска.

Акцентът на разговора премина и към предстоящия двубой между Кубрат Пулев-Кобрата и Антъни Джошуа на 28 октомври в Кардиф. От българска страна все още не можем да купуваме билети от единствения официален сайт за събитието. 

"За мача са останали едва 200 билети от по 300 паунда. Това е истинско изпитание за Пулев, тъй като ще играе пред 80 хиляди човека и по-голямата част от присъстващите няма да викат за него", подчерта  Десислава Джерманска.