fallback

Отпочинал и готов за сезона: Стендъп комикът Драго Симеонов подхваща нови теми

Ако излезеш на сцената неподготвен, си носиш срама дълго време, сподели актьорът пред Константина Живова

13.09.2017 | 11:20 Автор: Мария Аладжова

Придобил летен загар и натрупал морски впечатления, любимият стендъп комик Драго Симеонов е готов да ни потопи в размисли и страсти с нов сезон. 

В "България сутрин" при Константина Живова Симеонов сподели, че добрият стендъп комик винаги трябва да върви в крак с времето, дори ако това означава да смени темите, за които ще говори, в последния момент:

"Те непрекъснато се случват нови неща, дори си мисля, че златни теми изгоряха, защото не беше започнал сезонът. Темите трябва да се променят в последния момент, защото това, което аз правя, освен моята форма на само излагация, е вид екстремен спорт, защото говоренето пред жива публика е един от най-големите страхове - да излезеш неподготвен. Горе-долу като бънджито е, само че ако при бънджито, ако нещо се обърка, си дотам общо взето, докато в стендъп комедията трябва да носиш тоя срам дълго време", разказа актьорът.

Ако сте решили да посетите негов стендъп - бъдете нащрек. Забавният комик обича да се заиграва с публиката, особено, ако някой от зрителите си гледа в телефона или пък показва незаинтересованост.

"Смешката е основно за моя сметка, но ако усетя, че не сте напълно с мен, се превръща за ваша сметка", закачливо добави Симеонов.

Чуйте пълния разговор във видеото.

fallback
Още от България сутрин
fallback