fallback

Йога учителят Санджай Йоги споделя своите вдъхновяващи практики за здраве

Почистването на езика е важно колкото измиването и на зъбите, за да бъдем здрави, посочи индиецът в ефира на Bulgaria ON AIR

30.08.2017 | 11:02 Автор: Жанета Нейкова

През последните 20 години индиецът Санджай Йоги преподава различни духовни практики от признати учители. Неговите вдъхновяващи познания са подходящи за всички, които обичат движението, радостта и предизвикателствата. 

В студиото на "България сутрин" Санджай Йоги, с помощта на преводача Ралица Генова, заяви, че колкото е важна личната хигиена, толкова и практикуването на йога за нашето тяло. 

"Всяка сутрин, след като се събудим, можем да правим по 20 минути йога, след което да приемем хубава, здравословна закуска и минимум 2 литра вода на ден", отбеляза учителят пред Bulgaria ON AIR.

Като още една практика за здраво тяло, Санджай Йоги посочи пиенето на хладка вода с лимон, като водата трябва да бъде предварително преварена. 

"Ако някой има проблеми със сърцето, може да добави и сода бикарбонат", продължи гостът на телевизията.

За да бъдем здрави важно също е добре да почистваме езика си, посъветва Йоги. По думите му всичко, което консумираме минава през този орган, а някои хора дори имат проблеми с него, заради което е необходимо да отделяме време за неговото добро измиване също.

 

fallback
Още от България сутрин
fallback