България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Йога учителят Санджай Йоги споделя своите вдъхновяващи практики за здраве

Почистването на езика е важно колкото измиването и на зъбите, за да бъдем здрави, посочи индиецът в ефира на Bulgaria ON AIR

30.08.2017 | 11:02 Редактор:
Йога учителят Санджай Йоги споделя своите вдъхновяващи практики за здраве
Йога учителят Санджай Йоги споделя своите вдъхновяващи практики за здраве

През последните 20 години индиецът Санджай Йоги преподава различни духовни практики от признати учители. Неговите вдъхновяващи познания са подходящи за всички, които обичат движението, радостта и предизвикателствата. 

В студиото на "България сутрин" Санджай Йоги, с помощта на преводача Ралица Генова, заяви, че колкото е важна личната хигиена, толкова и практикуването на йога за нашето тяло. 

"Всяка сутрин, след като се събудим, можем да правим по 20 минути йога, след което да приемем хубава, здравословна закуска и минимум 2 литра вода на ден", отбеляза учителят пред Bulgaria ON AIR.

Като още една практика за здраво тяло, Санджай Йоги посочи пиенето на хладка вода с лимон, като водата трябва да бъде предварително преварена. 

"Ако някой има проблеми със сърцето, може да добави и сода бикарбонат", продължи гостът на телевизията.

За да бъдем здрави важно също е добре да почистваме езика си, посъветва Йоги. По думите му всичко, което консумираме минава през този орган, а някои хора дори имат проблеми с него, заради което е необходимо да отделяме време за неговото добро измиване също.